Tel: 060-578955 - Övrig info på startsidan
Terminal ELX - våra mest flexibla terminal.
 
Panelmonterad, väggmonterad eller fristående i hölje. RS232, RS485, radio, optoisolerad till mycket bra pris. 
Tekniken med Bluetooth

 NYHET! Vi har utvecklat ett antal nya funktioner inom Bluetooth, SMS, GPRS, 3G.

 Bluetooth ger möjligheter till förenklade installationer av data, larm, status, mätning, fjärrkontroll osv.

 Bluetooth lämpar sig väl för användning inom mobila och fasta applikationer. Vi har utökat kedjan med dubbelriktad paketförmedlad anslutning mot Internet eller RS-232.

Tryck på Bluetooth symbol för att se exempel med statustangentbord!

Tekniken - Bluetooth. 

 

Bluetooth har funnits länge och är väl beprövat. Den lämpar sig för kommunikation på korta avstånd som max 10 eller 100 meter. Många känner säkert till Bluetooth i t.ex. "hands-free" till mobiler.

 

Vår utveckling av Bluetooth. 

 

Det gäller egentligen inte själva tekniken av kortdistans kommunikation. Istället har vi löst hela kedjan inom anpassning av datautrustning. Det är alltså samarbetet användargränsytor, Bluetooth, mobilmodemet, GPRS / SMS / 3G fram till Internätgränsytan som vi utvecklat.

 

Det ger möklighet till snabb och säker kommunikation. Dessutom ger det enkel möjlighet att skicka information ut till vår Bluetooth anslutna enhet på ett säkert och snabbt sätt. Det går att skriva ut körorder, kvittera meddelanden, öppna grindar osv.

 

Fungerar allt?

 

Nej, så är det givetvis inte. Dessutom finns det en liten hake. Mobilen måste anpassas i vissa fall. Därför har vi utvecklat små programfunktioner som kanske måste laddas in i mobilen för att få önskad funktion och säkerhet såväl mot Bluetooth som vår TransGPRS.

 

Kontakta oss gärna så berättar vi mer.