Tel: 060-578955 - Övrig info på startsidan
Anpassning människa - maskin 

 

Terminaler är ju en anpassning mellan människa, maskin eller datorer. Det finns ett antal faktorer som är viktiga. Enkel uppfattbarhet är givetvis grundläggande vid avläsningar. Det gäller ju att undvika kommunikationsfel.

 

Enkel och säker inmatning på är viktigt oavsett om det gäller siffror, namn, artiklar eller i samband med programmering. Här är tangentbordets utformning, färgsammansättning osv viktiga ställningstaganden. Vi har lång erfarenhet av tangentbordsutformning.

 

Det är även viktigt att påpeka att i många sammanhang är terminalen "maskinens ansikte utåt". Den kanske ska bära symbolik, logotype och anpassad färgstil samt dessutom se trevlig ut.

 

Små serier

 

Vi vet även att många av våra kunder tillverkar sina utrustningar i små serier. Det bär då inte kostnaderna för traditionell kundanpassning och man gör då en kompromiss. Tyvärr! Det är som att tillverka en Volvo, Saab eller Mercedes och sätta in den i ett Lloyd skal. Det är synd, för innanmätet är ju fortfarande av högsta kvalitet.

 

Kundanpassning i enstyck

 

Därför har vi anpassat oss efter behovet och tillhandahåller idag vissa av våra mest användbara terminaler i kundanpassning, utan pristillägg. Det gäller då layouten och färgsammansättningen av tangentbordet i t.ex. ELX. Ja, det är rätt läst! Utan extra kostnad.

 

Man kan rita sitt eget tangentbord och lägga in sin egen logotype på det. Alternativt använda ett standard tangentbord. Det går således, om man så önskar, att rita ett specifikt tangentbord till varje kund och varje enskild maskin.

 

Villkor och finstil

 

Visst finns det vissa begränsningar. Tangentbordet måste följa matrismönstret av de fysiska underliggande tangenterna och dels så måste man rita tangentbordet själv.

 

Till oss vill vi få underlaget så att vi kan läsa in i det i Corel Draw eller Designer. Vill man inte rita det själv kan vi göra det men debiterar då en kostnad för ritning / layout.

 

Priset på ELX är lågt i jämförelse med andra terminaler. Ändå finns hela felxibiliteten där. Det beror på ett annorlunda sätt att tänka i produktionen av dem. Det är därför vi kan erbjuda kundanpassningen utan kostnad.

 

Funktioner och funktionstangenter

 

Här varierar det på de olika terminaltyperna. Till ELX finns ett speciellt program där man kan konfigurera sina egna tangentfunktioner. Vi kan tillhandahålla programmet utan pristillägg, i samband med order.

 

Större serier

 

Även om terminalerna är attraktiva i små serier, eller enstyck, så ser vi givetvis gärna att vi även får leverera i större serier, med eller utan anpassning.

Kundanpassade terminaler - ger största flexibilitet
 
Vi har terminaler där man kan bortse från kostnaden för kundanpassning, även i enstyck eller små volymer.
Kundanpassade tangentbord och funktion till obetydliga priser.

 Kundanpassade terminaler, tangentbord och operatörsterminaler.
Vi har flexibel kundanpassning.
Vi kan detta med små terminaler.
- Single Frame -

Klicka här för kontaktinfo.