Tel: 060-578955 - Övrig info på startsidan
Operatörsterminal DT

DT är en riktig trotjänare bland terminaler. Vi har haft den i sortimentet sedan tidigt 90-tal men då under namnet MT-3020. Även om utseendet är detsamma så skiljer det sig ordentligt under skalet. Villken generation i ordningen det är har vi tappat räkningen på men det viktiga är att alla har samma grundfunktion och är bakåtkompatibla. Det ger stor trygghet för de som valt denna terminal. Nästa generation vet vi redan nu kommer bete sig på samma sätt, vara ännu mer flexibel men helt bakåtkompatibel.

Operatörsenheten har traditionellt terminalutseende och var den första flexibla terminalen vi hade för små serier. Idag finns DT även i en mängd variationer, till och med i rostrfritt stål eller aluminium.

Tangentbordet ger stora möjligheter till variation och detsamma gäller displayerna. Olika form av bakgrundsbelysning, olika teckenstorlek osv. har gjort DT uppskattad bland alla möjliga segment av terminalanvändare i allt från livsmedelsindustrin till besvärliga industrimiljöer och mobila byggnadsfordon.
 
Terminal DT:s starka punkter.
Pålitlig och stabil funktion.  RS-232, strömslinga eller multidrop. Kraftfull flexibilitet.  Flera olika standardutföranden.  Olika miljötålighet, IP klassning, upp till IP67. Flera tillbehör som kortläsare, streckkod osv. Valbara displayer med stor kontrast och läsbarhet. Kundanpassade tangentbord. Lång produktlivscykel, passar industrin. En eller flera serieportar, RS-232.
 • Binära portar som tillbehör.
 •  
   

  Terminaltyp DT - flexibel och traditionell terminal.
   
  En operatörsterminal för service, lager, industri, maskiner, fordon, programstyrning, processorer.
  Operatörsterminal, mobil terminal eller serviceterminal.
  
 DT är en liten standardterminal med stora möjligheter till kundanpassning.
  Olika displayer och tangentbord.
  Terminal DT
  - Single Frame -
  
 Inge Eklund AB utvecklar och marknadsför produkter och programvaror för trådlös kommunikation inom publika nät som GSM, 3G, GPRS, SMS, Mobitex, Tetra samt privata radionät.

  Specifika produktbroschyrer översändes på begäran.
  Klicka här för kontaktinfo.