Tel: 060-578955 - Övrig info på startsidan
ELF och VLF

Dessa två miniterminaler har liknande yttre men olika möjligheter. ELF är den prisbilliga terminalen av traditionell typ. Bra tangentbord och tydlig display. Anslutning sker med RS232 eller RS485. VLF har utökade möjligheter att styra tecknen på skärmen och ger stor flexibilitet vad gäller tangentbord och funktioner.

 

Miniterminal ELF

 

ELF är en robust miniterminal där man behöver en prisbillig men ändå pålitlig funktion. Den finns att tillgå med kundanpassat platt tangentbord eller ett standard gummitangentbord. Max antal tangenter är 22 st.

 

Displayen, 2x16 eller 4x20, finns med eller utan bakgrundsbelysning. RS-232 och RS-485 är valmöjligheterna där RS-485 är tänkt att användas mot en multidrop node.

 

Miniterminal VLF

VLF har motsvarande prestande som ELF förutom att den har ett subset av VT-100 ESC-kommandon där bland annat olika teckenstorlekar finns att tillgå.

 

Miniterminalen VLF har har ett platt tangentbord om 20 tangenter och kan kundanpassas med varierbar layout precis som ELX (se "Anpassning").

 

Miniterminalerna ELF och VLF starka punkter.
 
Pålitlig och stabil funktion.  RS-232, RS-485 eller multidrop. Flexibel.  Flera olika standardutföranden.  Olika miljötålighet, IP klassning, upp till IP67. Lång produktlivscykel, passar industrin.
 • Fördelaktigt pris.


 •  

  Miniterminaler med kraftfulla funktioner och robust kapsling.
  Terminaltyp VLF och ELF - våra minsta terminaler.
   
  En miniterminal för service, lager, industri, maskiner, fordon, programstyrning, processorer.
  
 ELF är vår mista terminal men hanterar ändå ett subset av VT-100 ESC-sekvenser.
  Liten och prisbillig. Flexibel. 
  Terminal ELF
  - Single Frame -
  
 Inge Eklund AB utvecklar och marknadsför produkter och programvaror för trådlös kommunikation inom publika nät som GSM, 3G, GPRS, SMS, Mobitex, Tetra samt privata radionät.

  Specifika produktbroschyrer översändes på begäran.
  Klicka här för kontaktinfo.