Tel: 060-578955 - Övrig info på startsidan
Våra terminaler och operatörspaneler i översikt..
Operatörsterminaler och operatörspaneler

 

Våra terminaler är tänkta som en anpassning mellan människa och en mikroprocessor eller dator. Det är den man ska använda för sin kommunikation in i processorvärlden. Utöver det så har vi även möjlighet till automathantering av data som kortläsare, streckkod, binära portar, andra processorer osv.

 

För industri, CNC, maskiner, lager, fordon m.fl.

 

Vi tycker själva att vi har ett brett utbud av små terminaler och med olika typer av prestanda. Mest framhåller vi oss själva för kontinuitet, lång produklivslängd samt den stora flexibiliteten. Läs t.ex gärna om "Anpassning" samt sidan "Äldre".

 

ELX

 

Är vår mest flexibla terminal med anslutning RS-232, RS-485 eller WLAN (trådlöst). Matningsspänning från 12 eller 5 volt, 4 x 20 tecken kontrastrik belyst display samt 26 st programmerbara tangenter. Lägg sedan till att om man ritar sitt eget tangentbord ingår kundanpassningen i priset.

 

DT

 

Har vi haft i sortimentet i över 10 år men ständigt förnyat. Ändå alltid bakåtkompatibel. Den finns i olika skepnader för desktop, panelmontering, ruggad i rostfritt och mycket mer.

 

Olika displayer från 2 x 16 tecken till 8 x 40. Ändå har det levererats versioner upp till 24 x 80 tecken.

 

ELF och VLF

 

Våra minsta terminaler men synnerligen robusta. VLF har olika teckenstorlek på display när ELF har fast. Dessutom skiljer antal tangenter samt möjligheten till kundanpassning.

 

Priset är lågt för båda versionerna och de lämpar sig väl där man behöver en tålig, prisbillig terminal.

Terminaler - en viktig del i vårt sortiment.
 
Terminalerna är lämpade för olika användningsområden inom industri, lager, CNC, maskiner, fordon osv.

 Inge Eklund AB utvecklar och marknadsför produkter och programvaror för trådlös kommunikation inom publika nät som GSM, 3G, GPRS, SMS, Mobitex, Tetra samt privata radionät.

Specifika produktbroschyrer översändes på begäran.
Klicka här för kontaktinfo.

Information med bilder -Shockwave Flash -