Tel: 060-578955 - Övrig info på startsidan
MicroSYSTER - länkar trådlöst med flera olika externa enheter.
MicroSYSTER - en kraftfull och flexibel systemterminal.
 
Lämplig för hantering av seriell och binär information samt förflytta den trådlöst på ett effektivt sätt.

 MicroSYSTER systemkomponent för GSM och Mobitex. En eller flera RS232 samt binärportar för larm eller status.
MicroSYSTER
En eller flera RS232 + binärportar.
- Single Frame -
Vad är MicroSYSTER?

MicroSYSTERs starka punkter


Stabil funktion med t.ex. Mobitex och GSM.
Seriella data överförs dubbelriktat via radio.
Hanterar binärportar in och ut.
Sänder information transparent.
Hanterar statuskoder och larm som klartext.
Kan expanderas med expansionskort.
Lättkonfigurerad med setupmeny.
Testfunktion för enkel funktionskontroll.
Alla menyfunktioner kan fjärrstyras via radio.
Programvaran kan uppdateras via radio.
Kan kundanpassas för speciella funktioner.
Som standard med inbyggd GPS eller utan.
Unik GPS-hantering med många valmöjligheter.
Utvecklad av oss - vidareutvecklas ständigt av oss.
 • Välkänd och beprövad.

 • Kort teknisk beskrivning

  MicroSYSTER är en mycket flexibel och generell systemkomponent inom mobildatamarknaden. Den har utgång mot olika radionät via radiomodem (t.ex. Mobitex eller GSM) eller mot egna radionät (generell radio). In- och utgångar finns för binärsignalering (larm, fjärrkontroll osv.), serieanslutning (t.ex. RS232) och/eller parallellanslutning (t.ex. skrivare). Det gör att man enkelt kan bygga upp en mobil applikation med radio, skrivare, GPS och larmfunktion (eller fler/färre enheter). Konfigurationen görs i en setupmeny för att den skall passa i just den önskade tillämpningen.

  Rejält kraftfull och unik GPS-funktion

  Vi har utvecklat MicroSYSTER till en mycket avancerad komponent inom mobildata. Inom GPS (satellitpositionering) är den oöverträffad och verkligt driftseffektiv att använda. Även för tekniskt bevandrade kan GPS-funktionen vara svår att förstå men resultatet är förbättrad driftsekonomi och mindre nätbelastning. (Vi har en speciell sida enbart om SYSTER och GPS.)

  De övriga funktionerna finns för att förenkla uppbyggnaden av system och anpassningen mot olika nät. Tack vare sin stora spridning och omfattande verksamhet borgar den för driftsäkerhet. Oavsett vilket radionät du använder (Mobitex, GSM, PMR eller annat) så beter den sig lika mot själva applikationen och användaren.

  Beprövad och säker

  MicroSYSTER har, i olika utföranden, funnits i marknaden sedan 1991. Grunden har alltid varit densamma. Det har gett oss möjlighet till en stabil kärna kring vilken vi kunnat bygga upp olika applikationer av såväl standard- som kundanpassade utföranden. Dessutom visar vi återigen att våra produkter inte är några tillfälliga uppenbarelser på marknaden. Vi vet att våra kunder vill kunna komma tillbaka och kompletteringsköpa produkter under många år.

  Installation med menystyrning ger flexibilitet

  Standardversionen är försedd med setupmenyer där grundinställningen kan ställas in, eller ändras, med hjälp av ett vanligt terminalprogram från t.ex. MS-DOS eller Windows. Här ställs olika parametrar och adresser in så att man erhåller önskad funktion. När alla inställningar är klara kan de säkras i ett speciellt skyddat minne. Dessa inställningar finns även möjlighet att justera via radio.

  Nya versioner och uppgraderingar laddas in från PC

  Eventuellt nya versioner av programvaran kan laddas ner till MicroSYSTER från en PC. Således kan en normal programvaruuppgradering göras utan att MicroSYSTER behöver sändas in för service. Det går till och med att ladda in nya programvaror via radio.

  Många användare

  Idag finns MicroSYSTER i bruk hos kunder som använder allt från en enda till över tusen stycken. Vår SYSTER har fått spridning långt utanför Sveriges gränser från Singapore i öster till Chile i väster. Från att först vara en Mobitexprodukt så finns MicroSYSTER i många olika radioversioner där GSM idag kanske används mest i Sverige. Vi arbetar dessutom ständigt med anpassning av andra protokoll som gör MicroSYSTER uppgraderingsbar.

  Kundanpassade versioner

  Dessutom har vi gjort ett antal specialversioner för mer eller mindre avancerade applikationer. Oftast är det bara fråga om speciellt önskade mjukvaruförändringar men ibland händer det att vi även specialanpassar hårdvaran. Själva hårdvaran är annars även den flexibel genom ett antal byglingsfält på kretskorten. Det går alltså att göra enklare anpassningar av sådana funktioner som start, portar, strömförsörjning osv. Dessutom har vi ett antal expansionskort som ytterligare bygger ut från grundversionen. Allt detta har varit möjligt tack vare ett nära samarbete med våra kunder och genom att MicroSYSTER har funnits i marknaden under ett flertal år.

  Några anledningar att välja MicroSYSTER:

  Väl beprövad sedan många år (Ger stabil funktion). Enkel att använda och installera. Hanterar många olika typer av portar. Extremt intelligent GPS-funktion. Det mesta är fjärrkontrollerbart.
 • Samma arbetssätt för alla olika nät.
 •  


   

  
 Inge Eklund AB utvecklar och marknadsför produkter och programvaror för trådlös kommunikation inom publika nät som GSM, 3G, GPRS, SMS, Mobitex, Tetra samt privata radionät.

  Specifika produktbroschyrer översändes på begäran.
  Klicka här för kontaktinfo.

  Mer info om olika larmformer i SYSTER.
  Klicka här.

  Mer info om:
  GPS i SYSTER för positionering via
  GSM, GPRS, SMS, 3G, Tetra, NMT och PMR

  Klicka här.